Vern Adventure

Vertrek op wereldreis

Vern Adventure

Vertrek op wereldreis

Het plezier van u te verplaatsen in alle vrijheid en eenvoud
Ontdek uw ideale elektrische bondgenoot om nog verder te gaan!
Elektrische fietsen die uw leven zullen vereenvoudigen!
Verleg uw grenzen en doe uzelf plezier

Accu's Powerpack & iPowerpack hebben een garantie van 3 jaar

O2feel biedt u extra beveiliging met de nieuwe fietsen die uitgerust zijn met PowerPack en iPowerPack-accu's.

Al onze accu's hebben een garantie van minimaal 2 jaar en we bieden een extra verlenging van een jaar voor de nieuwe PowerPack / iPowerPack-accu, waardoor de wereldwijde garantie op 3 jaar komt. Het is mogelijk om binnen 30 dagen na aankoop op deze garantie te abonneren.

De garantie is gekoppeld aan de accu : deze is dus overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar gedurende de looptijd van het contract.

O2feel, ontwerper van elektrische fietsen sinds 2009.

Middenmotor Shimano Steps

Als traditionele handelspartner van Shimano en diens gamma STEPS met centrale motorisatie, ging O2Feel een langdurig engagement aan met dit bedrijf. O2Feel is namelijk overtuigd van de kennis van Shimano, de wereldleider voor fietsuitrusting, inzake de motoren van elektrische fietsen en het innovatievermogen. 

Als Franse marktleider voor de implementatie van de STEPS-technologie van Shimano in onze gamma’s elektrische fietsen, konden we deze hoogtechnologische motorisaties integreren in onze filosofie om te zoeken naar vernieuwing. De STEPS-motoren van Shimano garanderen een natuurlijk trapgevoel en slagen erin om een ongezien vermogen te bieden.

FietsTest 2020

Elektrische fiets iSwan N5E van O2feel - Nummer 1 ebike 2020 in de Elektrische Lifestyle Fietsen categorie. Getest door onafhankelijk panel via FietsTest.

Click & Collect

Sinds de oprichting heeft O2feel een vertrouwensrelatie met haar netwerk van wederverkopers. Belangrijke actoren van het succes van het merk, ze worden geselecteerd op basis van hun vaardigheden en klantenservice. Deze geautoriseerde wederverkopers zijn altijd een echte link geweest tussen de koper en ons merk.

Dankzij de afhaalservice in de winkel kunt u uw aankoop in de winkel afhalen nadat u uw bestelling online heeft geplaatst: praktisch, eenvoudig en snel!

Wat is uw ideale fiets?

Doe de test uw elektrische persoonlijkheid en ontdek welke fiets voor u geschikt is.

Kiezen voor O2feel is kiezen voor:

Frans merk

Ontwikkelaar van technologie

Bekroonde elektrische fietsen

Een netwerk van 80 fietsenwinkels