Sinds 2017 ontwikkelt en verkoopt O2Feel een nieuwe generatie van elektrische mountainbikes: de Karma. Geboren uit de wens om een technisch aanbod te doen aan de beoefenaars van een bloeiende activiteit, voldoet dit merk van ATV aan de verwachtingen voor ritten met vrienden of familie, waar iedereen naar gelang zijn niveau of capaciteiten plezier kan hebben.

Ontworpen door een team van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de wereld van de mountainbike, is Karma een juweel van technologie die kracht en design combineert. Uitgerust met Shimano's E8000 motor is de Karma de ideale metgezel voor sportieve ritten. Natuurlijke trapsensaties, helpt u moeiteloos steile hellingen te beklimmen, stootvastheid, optimale grip in de bochten. Dit zijn de beloftes die de Karma-reeks houdt!

*

*

*

Miguel Martinez, Karma-ambassadeur

*

Het Karma-assortiment van O2Feel is zo succesvol dat het niet alleen de ervaren amateurs maar ook de kampioenen verovert. Op 43-jarige leeftijd heeft Cross Country ATV-kampioen Miguel Martinez besloten zijn carrière voort te zetten in een bloeiende discipline, de elektrisch geassisteerde ATV, onder de kleuren van O2feel en zijn Karma Bikes model. Deze concurrent met een indrukwekkend palmares (Frans Kampioen in 1996, Bronzen medaillewinnaar op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, Europees Kampioen in 1999, Wereldkampioen Cross Country Mountainbike in 2000 en Gouden medaillewinnaar op de Olympische Spelen van Sydney in 2000) geeft dus een nieuwe impuls aan zijn carrière.

RIDE A KARMA, ST YOUR KARMA

Miguel Martinez heeft een ambassadeurscontract getekend met het merk Karma Bikes voor het seizoen 2018/2019. Voor deze uitstekende concurrent, altijd op zoek naar prestaties en sensaties, leek de associatie met een merk dat zich wil vestigen als referentie op het gebied van elektrisch ondersteunde mountainbikes heel natuurlijk.

De allereerste samenwerkingen van Miguel Martinez met Team O2feel Bikes waren al succesvol: de mountainbiker won begin juni de Bronzen medaille bij de eerste Franse VTTAE-kampioenschappen in Villard-de-Lans (Isère), in het kader van het Vélo Vert Festival.
Enkele weken later, eind juli, behaalde hij een tweede uitstekend resultaat tijdens de Transmaurienne Vanoise 2018, waarbij hij 3 etappes won en de leiding nam in het algemeen klassement van de VTTAE-categorie.

RIDE A KARMA, BOOST YOUR KARMA