Het avontuur begon in 2009 toen twee ingenieursvrienden, uit het Noorden en pas afgestudeerden, zich afvroegen hoe ze een nieuwe frisse wind in hun dagelijks leven en dat van hun entourage konden laten waaien. 

O2feel innovatie: de vrucht van technologie en design

Van een geek natuur, verslaafd aan technologie en goed leven, een reis naar Azië brengt hen het antwoord: de elektrische fiets! De ideale manier om gewoontes te veranderen, om mensen samen te brengen en te delen, om innovatie en het buitenleven te combineren.

O2feel, ontwerper en bedenker van Franse elektrische fietsen

  • Een elektrische fiets op maat: de Valdo.

Vanuit hun garage ontwerpen, ontwikkelen en verkopen ze de eerste modellen aan baanbrekende winkels, overtuigd van de groei van deze nieuwe manier van leven in 2010. Ze hebben een unieke technologie en design ontwikkeld en een eerste 24-inch fiets ontworpen, de Valdo, compact en geruststellend, een bestseller aan het begin van het merk.

O2feel is meer dan 10 jaar ervaring en expertise

Al 10 jaar zet O2feel zijn ontwikkeling voort en het team groeit, omringd door fietsliefhebbers die hun kennis kunnen overdragen. Allemaal brengen ze hun expertise en verwachtingen van wat de VAE van morgen zou moeten zijn naar het merk en de modellen.

O2feel is meer dan 10 jaar ervaring en expertise

Tegenwoordig heeft het bedrijf een breed assortiment elektrische fietsen voor iedereen.

Het merk was betrokken bij de VTTAE-wedstrijden in 2018 en 2019 en werd bekroond met 2 bronzen medailles in het Franse XC-kampioenschap.

Nu de geschiedenis in beweging is, kunt u ook genieten van deze nieuwe ademtocht!