O2feel stelt al 10 jaar erg betrouwbare en krachtige modellen voor. Dankzij de knowhow die intern werd ontwikkeld, kan O2feel LAB een nieuwe generatie fietsen aanbieden voor de vrije geesten die een nieuwe levensstijl willen ontdekken. Er gaat niets boven het gevoel van tevredenheid wanneer we onze community onze nieuwigheden kunnen aanbieden. Achter elk goed gevoel schuilt een belangrijke innovatie. Ontdek wat er schuilt achter onze mooie elektrische fietsen.

Onze ontwikkelingen

Accu's

Power Pack, iPower Pack & iPower Pack Advanced

O2feel, een partner van Shimano, gaat een stap verder met door zijn eigen ontwerpbureau ontwikkelde accu’s. De accu’s zijn uitgerust met de nieuwe 21700 accu-cellen, waardoor er meer energie in kan worden opgeslagen.

Afwerkingen frames

Slick Shape

Voor een nog betere afwerking gebruikt O2feel de Slick Shape-techniek voor prachtig afgewerkte luxemodellen. Deze techniek geeft een gladde afwerking en wordt na de montage van het frame toegepast voor harmonieuze en stijlvolle kwaliteitsfietsen.

Motoren

Origin

De Origin-motoren zijn ontwikkeld door het ontwerpbureau O2feel en rusten de instapmodellen van ons merk uit. De Origin-motor is in het achterwiel van de fiets geplaatst en zorgt voor een merkbare versnelling, voor ontspannen en moeiteloos fietsen.

Onze technische partners

Motoren, derailleurs & LED-displays

Shimano

O2feel is al lang een partner van de marktleider in fietsonderdelen Shimano en gebruikt de centrale Steps-motoren. We hebben deze hightech motoren gecombineerd met onze filosofie van een nieuw begin.

Vorken

Rock Shox

De vorken met schokdempers van Rock Shox zijn ontworpen om op alle wegen te kunnen fietsen en zijn bijzonder geschikt voor e-bikes. O2feel kiest voor Rock Shox omdat we fietsen aan willen bieden die aan alle verwachtingen voldoen.

Vorken

SrSuntour

O2feel heeft de vorken met schokdempers van het Japanse merk SR SUNTOUR gekozen voor de elektrische fietsen uit de assortimenten Comfort en Dynamic. Ze maken het fietsen aangenaam en verbeteren de sensaties op uw elektrische fiets.

Banden

Schwalbe

Voor zijn fietsbanden heeft O2feel gekozen voor de marktleider, het Duitse merk Schwalbe. Schwalbe heeft voor elk gebruik banden met aangepaste profielen, die grip, veiligheid en een perfecte wegligging bieden.

Kettingen

KMC

O2feel heeft de kwalitatieve, duurzame en sterke kettingen van het merk KMC gekozen voor zijn elektrische fietsen. U fietst met een gerust hart met deze sterke en efficiënte kettingen.

Zadels

Selle Royal

Omdat het zadel een belangrijk onderdeel van een fiets is, gebruikt O2feel zadels van het Italiaanse merk Selle Royal. Ze bieden u comfort en ondersteuning tijdens al uw sportieve of dagelijkse fietstochten.

Systeem bagagedrager

MIK

Bevestig en verwijder uw fietstassen razendsnel met het innovatieve MIK bagagedragersysteem. Eenvoudig te plaatsen, stabiel en veilig, compatibel met verschillende soorten fietstassen, of deze nu van het merk MIK Ready zijn of niet.