Onze batterijen beschikken over een smart BMS-systeem (Battery Management System) dat de temperatuur controleert en het opladen, ontladen en het uitbalanceren van de cellen reguleert, zodat de prestaties en de levensduur van de batterij kunnen worden behouden. De batterijen zijn afkomstig uit de automobielsector en zijn uitgerust met een nieuw formaat van de lithium 21700-cel waarmee meer energie kan worden geconcentreerd dan de vorige generatie. Daarnaast beschikken deze cellen over een nieuw montageschema in de vorm van een “bijennest” waardoor er een ongezien betrouwbaarheidsniveau kan worden bereikt. Dankzij de unieke kenmerkende cellen en elektronische eigenschappen biedt dit systeem een opmerkelijke levensduur, aangezien het wordt onderworpen aan een hoger aantal oplaadcycli. 

PowerPack

Externe batterij, altijd gemonteerd op de bagagedrager

Beschikbaar in 2 vermogens:

374 Wh

(PowerPack 400)

576 Wh

(PowerPack 600)

Compatibel zonder beperkingen

iPowerPack

Integratie van de batterij in het frame van onze fietsen dankzij een exclusief ontwerp. Afneembaar om het opladen te vereenvoudigen. 

Beschikbaar in 2 vermogens:

432 Wh

(iPowerPack 432)

540 WH

(iPowerPack 540)

Compatibel zonder beperkingen

iPowerPack Advanced

Verstevigde uitvoering van de iPowerPack, betere weerstand tegen schokken, aluminium behuizing. Biedt een betere warmteafvoer

Beschikbaar in 2 vermogens:

432 Wh

(iPowerPack Advanced 432)

720 Wh

(iPowerPack Advanced 720)

Compatibel zonder beperkingen

Rijbereik van onze batterijen