MIK is een innovatief systeem voor bagagedragers. Het biedt de mogelijkheid om “het transport en het opbergen te beveiligen” en vergemakkelijkt het dagelijks leven van de fietser. U kan uw bagage vastmaken en losmaken in minder dan een seconde. MIK werd ontwikkeld door BASIL, een producent van tassen en accessoires. Wanneer u ervoor kiest om uw fiets uit te rusten met een MIK-systeem, bieden wij onze klanten de keuze om de uitrusting die het best past bij hun behoeften te kiezen, met een bagagedrager MIK Ready of niet. Iedere klant heeft volledige keuzevrijheid, maar de optie is beschikbaar op al onze fietsen uit de collectie 2020.

Door te kiezen voor MIK bieden we onze klanten een veelzijdig gamma aan keuzemogelijkheden. Het was nog nooit zo eenvoudig om te switchen tussen de tassen voor het werk op de weekdagen en een mandje in het weekend.

De voordelen van MIK:

  1. Eenvoudige en veilige bevestiging voor alle soorten bagage, tassen, mandjes, enz
  2. Installatie in 1 seconde
  3. Geïntegreerd antidiefstalsysteem van het 1ste niveau
  4. Open systeem dat de mogelijkheid biedt om de MIK Ready-uitrusting te gebruiken bij verschillende merken>
  5. Universeel, het systeem biedt de mogelijkheid op de montage van accessoires die niet tot het gamma van MIK Ready behoren

Er bestaan verschillende adapters (plaatjes) indien de klant zijn oude fietsen wilt uitrusten met een bagagedrager van MIK.