Om u een gevoel van welzijn te bieden bij elke trap op de pedalen, ontwikkelden wij een specifiek gamma voor uw comfort. Voor uw ritten in de stad kiest u best één van onze City-modellen, of vertrek op avontuur met onze Explorer-modellen. In ons COMFORT-gamma vindt u ongetwijfeld hét model dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Het zijn stuk voor stuk gebruiksvriendelijke fietsen aan betaalbare prijzen of fietsen uit een hoger prijssegment die volledig zijn uitgerust met de laatste nieuwe innovaties en de beste afwerking. Geniet alle dagen van één van onze fietsen om u moeiteloos te verplaatsen in alle vrijheid en eenvoud, met een maximum aan comfort.

Gekleurd

Comfortabel

Eenvoudig

Kenmerken van het assortiment

Laag instapframe

Fietsen in het assortiment comfort hebben een laag instapframe om gemakkelijk op de fiets te kunnen stappen. Dit geeft veel stabiliteit bij het stilstaan en bij het vervoeren van kinderen.

Rechte houding

Een verticale zithouding met een rechte rug bevordert uw comfort, zonder dat er druk op de handen of schouders wordt uitgeoefend. Over het algemeen kunnen de fietsen in het assortiment comfort dankzij de verstelbare stuurpen aan de gebruiker worden aangepast om zo zeer comfortabel te kunnen fietsen.

Het beste van COMFORT

ISWAN CITY BOOST 8.1

Rij comfortabel en in alle stilte

Ons model Boost 8.1 is deze sterke variant van de iSwan City en de luxe uitvoering in het assortiment.

De versie 8.1 is uitgerust met een kevlar tandriem Gates en met automatische versnellingen. Het is een technologisch juweel dat is ontworpen om comfortabel, stil en met soepele en progressieve elektrische ondersteuning te fietsen. Zonder afbreuk te doen aan de vormgeving en het elegante profiel!

Uitrusting

Motor : Shimano STEPS E6100

Accu : iPower Pack 432 / iPower Pack 540

Vork : SUNTOUR

Banden : Schwalbe

Derailleur : Shimano Nexus 5 versnellingen Di2

Remmen : Shimano MT200

Grootte : S – wiel 26″ / M – Wiel 28″ / L – Wiel 28″

Kleur : Antracietgrijs

Maak een testrit op een COMFORT-model

Ontdek de fiets die voor u is gemaakt door onze modellen te testen

Vind een dealer bij u in de buurt, maak een afspraak en test de modellen uit het assortiment COMFORT.

Assortiment COMFORT: verwen uzelf in stijl

U zult op het eerste gezicht verleid worden door de mooie lijn en de kleuren van onze COMFORT-fietsen. Als u ze hebt getest zal u keuze gemaakt zijn!

Netwerk O2feel dealers

Welke COMFORT-fiets is het meest geschikt voor mij ?

Door elektrisch te gaan fietsen kunt u uzelf stijlvol verwennen.

U bent eerder :

Een restaurant of terrasje

Vooruitstrevend en elegant, ontdek de Comfort City modellen

Ontdek

Een landelijke picknick

Nieuwsgierige levensgenieters trekken eropuit met onze Comfort Explorer-modellen

Ontdek

Assortiment Comfort, 2 varianten : City & Explorer

Assortiment Comfort City

Herontdek het plezier van het vrij in de stad bewegen op onze comfortabele, toegankelijke en stijlvolle elektrische fietsen COMFORT CITY.

Op deze modellen met gladde banden, brede zadels en een verhoogd stuur verplaatst u zich flexibel en stijlvol. Met deze modellen verplaatst u zich flexibel.

Assortiment Comfort Explorer

Laat u verleiden door een van de modellen uit het assortiment COMFORT EXPLORER voor uw trajecten tussen stad en platteland.

Kies tussen de VOG en de iSwan Explorer die de stabiliteit en het comfort van stadsfietsen combineren met de uitrusting van een tourfiets. Dankzij de brede banden met profiel en de krachtige motor Shimano STEPS E6100 en de grote, niet vervormbare spatborden kunt u op elk terrein fietsen.