Kiest u voor draagbaar, compact en plaatsbesparend? Of eerder voor het vervoer van zware en grote ladingen? De elektrische Utility-fietsen werden speciaal ontwikkeld als ideaal transportmiddel om u te begeleiden op al uw avonturen, kortom, om uw leven te vereenvoudigen! Dit gamma bestaat uit enkele functionele, praktische en mooie modellen, zowel plooifietsen als bakfietsen, die uw levenskwaliteit zullen verbeteren. Er werd aan alles gedacht om uw verplaatsingen te vereenvoudigen en uw dagelijks leven te transformeren. Dit gamma werd speciaal ontwikkeld om overal mee naartoe te gaan, op elk moment.

Praktisch

Gemakkelijk

Speels

Kenmerken van het assortiment

Fold

Compact

Onze modellen zijn ontworpen voor gebruikers die hun fiets willen opvouwen en zo klein mogelijk opbergen, op het werk of thuis, of deze gemakkelijk willen vervoeren.

Cargo

Zware lading

Cargofiets, bedoeld om meerdere kinderen te vervoeren, uw boodschappen of andere lasten.

De TOP van een UTILITY

EQUO CARGO POWER 7.1

Stel uzelf een moeiteloze wereld voor

Nieuw in 2021: de Equo Cargo 7.1, de ultieme cargo-fiets, ontworpen om meerdere kinderen, uw boodschappen of een andere lading mee te vervoeren. Deze cargo is zowel geschikt voor in de stad als voor langere afstanden.

Met zijn zeer krachtige en resistente motor Shimano STEPS EP8 85 Nm, zal de Equo u een perfecte ondersteuning geven, ongeacht de helling of de belasting. De 7.1 heeft een kevlar tandriem van Gates en een naaf met geïntegreerde versnellingen voor een maximaal comfort en vereenvoudigd schakelen.

Uitrusting

Motor : Shimano EP8

Accu : iPowerPack Advanced 432 / iPowerPack Advanced 720

Vork : SUNTOUR

Banden : Schwalbe

Derailleur : Shimano NEXUS 5 versnellingen

Remmen : Hydraulische schijfremmen Shimano MT420

Groote : Unieke maat

Kleur : Antracietgrijs

Maak een testrit op een UTILITY-model

Ontdek de fiets die voor u is gemaakt door onze modellen te testen

Vind een dealer bij u in de buurt, maak een afspraak en test de modellen uit het assortiment UTILITY.

Assortiment UTILITY: de praktische keuze

Compact en elegant of met bagagedrager en aanpasbaar aan alle situaties, kies een model UTILITY, u zult ervan overtuigd zijn.

Kies de accessoires voor uw fiets

Dit baby- en kinderzitje is licht en comfortabel en geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (tot 22 kg). Beschikbare kleur: zwart.

Dit kinderzitje monteert u eenvoudig op de bagagedrager van uw Equo. Dankzij de meegeleverde montageplaat heeft u geen ander gereedschap nodig.

Welke UTILITY-fiets is het meest geschikt voor mij?

Voor u is de overstap op elektrisch fietsen een keuze om uw leven praktischer en gemakkelijker te maken.

Thuis bent u :

Klein en charmant, de ruimte wordt optimaal gebruikt

Bent u steeds in beweging en onafhankelijk, kies dan één van onze vouwfietsen en trek eropuit

Ontdek

De handen altijd even vol tussen dozen en tassen

De auto blijft in de garage, stap op de fiets met onze krachtige Cargo-modellen

Ontdek

Assortiment Utility 2 varianten : Cargo & Fold

Assortiment Utility Cargo

Het model EQUO uit ons assortiment Utility Cargo is een echte favoriet van het seizoen 2021. Een praktische en leuke elektrische cargo-fiets die uw leven zal veranderen.

EQUO is verkrijgbaar in 2 versies, de 4.1 en 7.1, en heeft vele accessoires. U kunt er eenvoudig en comfortabel uw gezin, uw boodschappen en goederen mee vervoeren.

Assortiment Utility Fold

De elektrische vouwfietsen van O2feel zijn compact, handelbaar en elegant: het ideale vervoermiddel om door de stad te fietsen en ze zijn gemakkelijk op te bergen.

Perfect voor woon-werkverkeer of om mee op vakantie te gaan. Ze zijn in een handomdraai in en uit te vouwen, gemakkelijk op te bergen in huis of in een bus of trein.