Het gamma Sport van O2Feel biedt u de mogelijkheid om te genieten van het beste van de natuur: prachtige landschappen en sensationele fietservaringen. Onze elektrische mountainbikes zullen u helpen om uw grenzen te verleggen en u het ultieme fietsplezier te gunnen. Wat uw spelterrein ook is, een helling of heuvelachtig gebied, u geniet steeds van een rustige rit en spannende actie! Onze modellen Karma, Amplitude en Soar werden speciaal ontwikkeld om u meer rijplezier te bieden. Zo kan u zich steeds ontspannen, amuseren, uw grenzen verleggen of uzelf opnieuw uitvinden: ga ervoor!

Passie

Extreem

Intens

Kenmerken van het assortiment :

Outdoor

Onze E-MTB's hebben hoogwaardige technische onderdelen, geschikt voor een gebruik dat zich voor 100% in de natuur afspeelt. Geen spatbord of bagagedrager op onze sportfietsen! Het is tijd voor plezier en om er even helemaal uit te zijn in de natuur.

Prestaties

Geen goede prestatie zonder goed materiaal! Dit motto wordt bij ons weerspiegeld door onze eersteklas onderdelen: Shimano-motoren en het nieuwste model de Steps EP8, met zijn zeer krachtige koppel en onze iPowerPack Advance 720wh met een gigantische autonomie (nodig als er veel geklommen moet worden!)

Het BESTE op het gebied van SPORT

SOAR ENDURO POWER 8.1

Grenzeloos

De Soar is de sportieve versie van de All-Moutain, en is ontworpen voor sensatie zoekende fietsers die hun grenzen willen verleggen. De motor Shimano STEPS EP8 van 85 Nm, samen met de geïntegreerde accu iPowerPack Advanced 720, geven u de kracht die u nodig hebt om met gemak bergen te beklimmen en als eerste te finishen.

U ondervindt niet langer ongemak op steile hellingen en afdalingen met de volledig instelbare voorvork Rockshox Yari RC met een veerweg van 160 mm. In combinatie met de schokbreker RS Deluxe Select + RT 230X65 van hetzelfde merk, ben u uitgerust om overal te fietsen, van trails tot bike parks.

Uitrusting

Motor : Shimano EP8

Accu : iPowerPack Advanced 720

Vork : Rockshox

Banden : Maxxis MINION

Derailleur : Shimano XT 12 versnellingen

Remmen : Shimano 4 zuigers

Groote : S – Wiel 27.5″ / M – Wiel 27.5″ / L – Wiel 27.5″

Kleur : Blauwe leisteen

Assortiment SPORT: grenzeloos fietsen

Een krachtige motor en hoogwaardige onderdelen: stap op een van onze mountainbikes om alle uitdagingen aan te gaan

Maak een testrit op een SPORT-model

Ontdek de fiets die voor u is gemaakt door onze modellen te testen

Vind een dealer bij u in de buurt, maak een afspraak en test de modellen uit het assortiment SPORT.

Assortiment Sport, 3 varianten: Cross Country, All Mountain & Enduro

Assortiment Sport Cross Country

Het is moeilijk om u een geslaagde mountainbiketocht voor te stellen zonder onze Karma. Deze semi-rigide E-MTB is uitgerust met de motor Shimano STEPS E7000, de nieuwe accu iPowerPack Advanced en MT400-remmen van 180 mm. De Karma is ideaal voor de sportieve fietser die zichzelf plezier wel doen.

Als u deze fiets eenmaal hebt gekozen, kunt u niet meer zonder.

Assortiment Sport All Mountain

Ons volledig geveerde model Amplitude is veelzijdig, betrouwbaar en comfortabel. Het is de ideale E-MTB voor uw sportieve tochten, in de bergen of op heuvelachtige parkoersen. De krachtige motor Shimano STEPS EP8, de accu iPowerPack Advanced 720 en de derailleur Shimano SLX 12-speed maken de Amplitude de perfecte metgezel voor uw avonturen .

Beleef sensationele avonturen !

Assortiment Sport Enduro

Fiets zonder grenzen met ons model Soar Enduro dat meerdere technische hoogstandjes combineert voor spannend fietsen met de nodige ondersteuning en een groot bereik.

De Soar heeft een krachtige geïntegreerde accu iPowerPack Advanced 720, een motor Shimano STEPS EP8 en een derailleur Shimano XT 12-speed. De fiets is uitgerust om snel en technisch mee af te dalen en tijdens beklimmingen goed te presteren en het lang vol te houden.