Vog oN7

€ 1.399,00
Inclusief belasting Delivery: 3 to 6 weeks

Dit model bestaat niet meer, wij raden u aan om de Vog City Origin 2.1.

Maattabel

Grootte
Accu
Kleur

Helaas, niet beschikbaar op onze web site. Mogelijk te verkrijgen bij de o2feel dealer bij u in de buurt.

Vog ON7: een gedurfde  elektrische stadfiets

o2feel-vog-on7-2020-design

Onze elektrische fiets (EF) BOG ON7 werd speciaal ontwikkeld door onze teams en combineert de perfectie van een gedurfde stijl met reële technische kwaliteiten en een krachtige motor. En we denken hierbij steeds aan het comfort van de fietsers! De VOG ON7 werd ontworpen om te beantwoorden aan al uw behoeften inzake mobiliteit met elektrische ondersteuning: van het stadsverkeer tot  uw verplaatsingen op het platteland, alles is mogelijk met ons laatste nieuwe model. De comfortabele handgrepen met geïntegreerde knop voor de ondersteuning tijdens het rijden en het comfortabele Royal-gelzadel zorgen ervoor dat deze fiets een voorbeeld van comfort is in alle omstandigheden, ongeacht de afstand die u wilt afleggen. De motor is zo stil en discreet, omdat hij rechtstreeks werd geïntegreerd in de trapas, dat u hem bijna zou vergeten. Het model is beschikbaar in twee kleuren (kobaltblauw en wit linnen) en in verschillende maten (S en M). Deze lichte, praktische en functionele fiets zal al snel onmisbaar worden.

 o2feel-vog-on7-2020-vermogen
Onze laatste nieuwe O2FEEL-technologieën vullen de motorisatie van de VOG ON7 aan. Het systeem voor elektrische ondersteuning functioneert dankzij drie elementen van de laatste nieuwe generatie. Allereerst verstoort de wielmotor O2Feel Origin het evenwicht en de algemene wendbaarheid van de fiets niet, maar hij creëert een continu vermogen dat wordt aangepast in realtime. Vervolgens kan u kiezen voor een O2Feel PowerPack-batterij, model 400 of 600, die respectievelijk 374 of 576Wh aflevert. De batterij wordt gemonteerd op de bagagedrager en beschikt over een uitstekende actieradius. Alles wordt aangestuurd met behulp van een intuïtief LCD-display dat kan worden gekanteld, zodat u het volledige systeem voor de elektrische ondersteuning kunt configureren: ondersteuningsniveau, zacht starten met de Start 6km/u waarmee u kan stappen langs uw VOG ON7 door hem moeiteloos verder te duwen om langs obstakels te lopen in alle veiligheid. 

o2feel-vog-on7-2020-zekerheid
Ook op technisch vlak boet de VOEG ON7 op niets in:

We hebben ervoor gekozen om dit model uit te rusten met hoogwaardige apparatuur. De derailleur Shimano Nexus van de nieuwste generatie garandeert soepel schakelen tussen versnellingen zonder ontsporen van de ketting, zelfs bij stilstand, terwijl de remmen met remblokjes werden ontworpen om de Tektro V-brake-remmen krachtig en precies te doen remmen, terwijl het evenwicht kan worden bewaard in alle omstandigheden. We hebben aan alles gedacht om een betrouwbare fiets te ontwerpen waarop u kan rekenen in alle omstandigheden Met de VOG ON7 bent u gewapend tegen de moeilijkste uitdagingen van de stad in alle gemoedsrust. Het frame in aluminium 6061 T6 garandeert kracht in alle omstandigheden en duurzaamheid voor uw elektrische fiets. Uw banden bieden u voldoende veiligheid, dankzij de Kenda-banden 26x1,75 die bestand zijn tegen lekken. Hun reputatie is dan ook wereldwijd bekend. En voor uw comfort hebben we ook aan alles gedacht: krachtige, doch nuttige LED-verlichting voor- en achteraan, een comfortabel Royal-zadel en zadelpen met vering zodat de schokken en onregelmatigheden van de weg worden opgevangen, een SUNTOUR-vork met vering en de cassette Shimano 7V 14-28. Kortom, de VOG ON7 beschikt over alle troeven om snel en voor lange tijd uit te groeien tot uw ideale partner voor al uw fietstochten.

 

AR3119

Datasheet

Motor
O2Feel Origin
Accu
PowerPack 400 of 600
Lader
2A
Teller
O2Feel LED Display
Frame
Aluminium 6061 T6, T43
Vork
Suntour met vering
Stuur
Satori melange
Stuurpen
Vast
Schokdemper
N.V.T
Zadelpen
Stevig
Zadel
O2feel mousse hoge dichtheid
Handgrepen
Comfortgrip met geïntegreerde knop voor ondersteuning
Handgreep
Draaiende handgreep revoshift nexus
Derailleur
Nexus 7 versnellingen
Naaf
Origins/Shimano Nexus 7
Remmen
Tektro V-brake
Schijven voor/achteraan
N.V.T
Banden
Kenda K935 26x1,75 lekvrij met reflecterende strepen
Velgen
Dubbele wand
Tandwiel/plaat
52 tanden
Cassette
Shimano 7V 14-28
Transmissie
KMC, traitement long life anti-corrosie
Verlichting
VOORAAN: Spanninga Galeo 6 lux USB ACHTERAAN: Spanninga Pixeo zichtbaarheid 500m
Bagagedrager
O2Feel 25kg MIK Ready
Spatbord
Metaal, kleur en afwerking identiek aan het frame
Steun
Zijdelings
Antidiefstal
N.V.T
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar
Collectie
2020

9 andere producten in dezelfde categorie: