Swan Little N8

€ 2.299,00
Inclusief belasting Delivery: 3 to 6 weeks
Grootte
Batterij
Kleur

Helaas, niet beschikbaar op onze web site. Mogelijk te verkrijgen bij de o2feel dealer bij u in de buurt.

Swan Little N8, de kleine top-of-the-range elektrische fiets

o2feel-swan-little-n8-2020-design

Ons model O2FEEL SWAN LITTLE N8 werd ontworpen voor personen tussen 1m50 en 1m70 die op zoek zijn naar meer stabiliteit bij stilstand en een fiets die is aangepast aan hun lengte, zodat hun dagelijkse trajecten worden vereenvoudigd, zowel binnen de stad als daarbuiten. Het innovatieve ontwerp weet u te verleiden met zijn evenwichtige stijl die kan worden gesitueerd tussen een vintage look en moderne fiets. Daarnaast is de fiets erg wendbaar en biedt hij ongeziene prestaties. Dankzij het lichtgewicht van 22 kg (batterij inbegrepen) is de fiets erg wendbaar in alle omstandigheden en hij beschikt over verschillende technologische snufjes. De SWAN LITTLE N8 is beschikbaar in 3 kleuren kobaltblauw, baksteenrood en wit linnen.

o2feel-swan-little-n8-2020-vermogen

Onze laatste nieuwe aanwinst in het SWAN-gamma is de centrale motor Shimano STEPS E5000 die een piekvermogen van 440W creëert voor een koppel van 40 Nm. Op die manier wordt deze elektrische fiets één van de beste spelers op de markt. De stille en krachtige motor die in de trapas werd geplaatst, wordt aangestuurd door een krachtige batterij O2Feel PowerPack 400 of 600 (374 of 576Wh) die op de bagagedrager achteraan wordt geplaatst. U kan de volledige elektrische ondersteuning configureren in alle eenvoud op het afneembare LCD-display Shimano E61000 waarop u tot 3 ondersteuningsniveaus kan selecteren. We wijzen ook op de aanwezigheid van het innovatieve Startsysteem 6 km/u dat rechtstreeks wordt geactiveerd en gecontroleerd op de handgreep van uw fiets. Het is een systeem waarmee u niet enkel start in alle zachtheid, maar ook de elektrische ondersteuning in werking kan brengen, bijvoorbeeld wanneer u naast de fiets wandelt en deze voor u uit wilt duwen, om een obstakel te omzeilen zonder uzelf uit te putten.

o2feel-swan-little-n8-2020-zekerheid

Ook op technisch vlak weet de SWAN LITTLE N8 te beantwoorden aan alle normen van een fiets van hoogwaardige kwaliteit. In de eerste plaats zorgt de bekende derailleur Nexus 8 die werd ontwikkeld door Shimano ervoor dat u op een soepele en comfortabele manier kunt schakelen tussen versnellingen, zelfs bij stilstand, zonder risico’s op ontsporen. Het frame werd ontworpen in aluminium 6061 met hydroforme buizen, voor meer weerstand doorheen de tijd. De vork Suntour Nex heeft een tussenruimte van 50 mm en de hoek van de dwarsarm kan worden versteld voor optimaal comfort. We hebben onze SWAN LITTLE N8 ook ontworpen rond een extra-lage zadelpen, de verstelbare Satori solo met vering, in functie van het gewicht van de gebruiker en een Royal Hertz City-zadel waarvan de gel u ongezien zitcomfort zal bieden, ongeacht de ondergrond. Het remsysteem Shimano MT200 beschikt over een geïntegreerde snelheidssensor die bekend staat voor zijn nauwkeurigheid en gevoeligheid terwijl hij een goed evenwicht bewaard. Daarnaast bieden de pedalen met anti-slipbekleding u de veiligheid die u zoekt in een stedelijke omgeving. De CST-banden 24x1,75 zijn bestand tegen leeglopen en werden verstevigd met Kevlar-vezels, de ledverlichting (Vooraan: Spanninga Axendo 40 lux LED – Achteraan: Spanninga Pixeo zichtbaarheid 500m) en het anti-diefstalsysteem van het frame Axa Solid Plus zullen zelfs de meest veeleisende fietsers uit de stad kunnen overtuigen. Onze SWAN LITTLE N8 beschikt over alle opties om u te verleiden en zal al snel uitgroeien tot uw onmisbare partner tijdens uw dagelijkse trajecten.

 

AR3013

Datasheet

Motor
Centraal: Shimano E5000 soepel en progressief - 40NM
Batterij
PowerPack 400 of 600
Lader
2A
Teller
Shimano SCE6100 LCD centrale display - 23 functies en Bluetooth
Frame
Aluminium 6061 T6 Hydroform, maat 40
Vork
Suntour met vering
Stuur
Satori melange
Stuurpen
Verstelbaar met gereedschap
Schokdemper
N.V.T
Zadelpen
Satori Extra laag met vering en verstelbaar
Zadel
ZADEL Royal herz City
Handgrepen
nb
Handgreep
Draaiende handgreep revoshift nexus
Derailleur
Nexus 8 versnellingen - schakelen mogelijk bij stilstande
Naaf
Shimano HB-TX505/Shimano Nexus 8
Remmen
Hydraulische schijfremmen Shimano MT200 geïntegreerde snelheidssensor
Schijven voor/achteraan
Shimano 160/160mm
Banden
CST 24x1,75 TEGEN LEKKE BANDEN
Velgen
ALEX RIM - DUBBELE WAND
Tandwiel/plaat
38 tanden
Cassette
N.V.T
Transmissie
KMC, traitement long life anti-corrosie
Verlichting
VOORAAN: Spanninga Axendo 40 lux LED ACHTERAAN: Spanninga Pixeo zichtbaarheid 500m
Bagagedrager
O2Feel 25kg MIK Ready
Spatbord
Metaal, kleur en afwerking identiek aan het frame
Steun
Zijdelings
Antidiefstal
Axa Solid +
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar
Collectie
2020

2 andere producten in dezelfde categorie: