Elektrische mountainbike Sport

Elektrische mountainbike Sport

Met de collectie Sport van O2Feel kan u genieten van het beste van de natuur: prachtige landschappen en buitengewone ervaringen.

Met onze elektrische mountainbikes kan u uw grenzen verleggen en veel fietsplezier beleven aan een rustige rit of spannende actie, of u nu actief bent op hellingen of in een heuvelachtig gebied.

Onze modellen Karma, Amplitude en Soar werden speciaal ontwikkeld om u meer rijplezier te bieden. Zo kan u zich steeds ontspannen, amuseren, uw grenzen verleggen of uzelf opnieuw uitvinden: ga ervoor!

Passie

Extreem

Intens

Kenmerken van het assortiment Sport

Verruim uw zintuigen

Onze elektrische mountainbikes hebben hoogwaardige technische onderdelen, geschikt voor een gebruik dat zich voor 100% in de natuur afspeelt. Geen standaard, spatbord of bagagedrager op onze mountainbikes met elektrische ondersteuning! Het is tijd voor plezier en om er even helemaal uit te zijn in de natuur.

Uitstekende prestaties

Geen goede prestatie zonder goed materiaal! Dit motto wordt bij ons vertaald in hoogwaardige onderdelen: sterke Shimano-motoren, onze zeer krachtige accu en technische hoogstandjes.

Probeer een model uit de Sport-serie

Maak een proefrit en vind de fiets die voor u gemaakt is

Zoek een gespecialiseerde verkoper bij u in de buurt, maak een afspraak en test de modellen van de Sport-serie.

Collectie Sport: overtref uzelf!

Een krachtige motor, sterke uitrusting: Klim op een van onze mountainbikes met elektrische ondersteuning en ga de uitdaging aan.

Het beste van Sport

SOAR ENDURO POWER 8.1

Grenzeloos

De Soar is de sportieve versie van de Enduro en is ontworpen voor sensatie zoekende fietsers die hun grenzen willen verleggen. De motor Shimano STEPS EP8 van 85 Nm geeft u samen met de geïntegreerde accu iPowerPack Advanced 720 de kracht die u nodig hebt om met gemak bergen te beklimmen en als eerste aan te komen.

U ondervindt niet langer ongemak op steile hellingen en afdalingen met de volledig instelbare voorvork Rockshox Yari RC met een veerweg van 160 mm. In combinatie met de schokbreker RS Deluxe Select + RT 230X65 van hetzelfde merk bent u uitgerust om overal te fietsen, van paden tot fietsparken.

Uitrusting

Motor : Shimano EP8

Accu : iPowerPack Advanced 720

Vork : Rockshox

Banden : Maxxis MINION

Derailleur : Shimano XT 12 versnellingen

Remmen : Shimano 4 zuigers

Grootte : S – wiel 27.5” / M - wiel 27.5” / L - wiel 27,5”

Kleur : Leisteenblauw

Een netwerk van fietswinkels

Locatie

Radius: KM

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

Aantal winkels: 0
Loading...

Directions

Welke Sport fiets past het best bij mij?

U zoekt vooral uitstappen en uitdagingen

Onze 3 series SPORT