Peps Fold Up 3.1

€ 2.199,00
Inclusief belasting Delivery: 3 to 6 weeks

Kiezen voor de PEPS FOLD UP is kiezen voor de centrale motor Shimano E5000, voor progressief en zacht rijplezier. De motor genereert een natuurlijk trapgevoel, in combinatie met een Nexus-schakelaar met 7 versnellingen voor een soepele rijervaring. De PEPS FOLD UP kan worden samengevouwen in enkele seconden tijd. Bovendien is hij zeer efficiënt en uiterst stil.

Maattabel

Grootte
Accu
Kleur

Helaas, niet beschikbaar op onze web site. Mogelijk te verkrijgen bij de o2feel dealer bij u in de buurt.

Frame

Gemaakt van aluminium 6061

Uw Peps Fold Up is zeer licht dankzij het frame in aluminium 6061. Bovendien beschikt het frame over een lage instap, waardoor u eenvoudig op uw fiets kunt stappen en uw voeten plat op de grond kunt zetten bij stilstand. Om het opbergen te vereenvoudigen, beschikt de fiets over twee vouwmechanismes: het ene aan de basis van de stuurpen en het andere in het midden van het frame. Dankzij een plooihendel met veiligheidspal kan u de fiets makkelijk vergrendelen, zonder gereedschap en in minder dan 2 seconden. Bovendien kunnen de pedalen worden ingeklapt. Van zodra de Peps Fold Up is opgevouwen, steunt hij op de dubbele centrale steunpoot.

Motor

Shimano STEPS E5000

In het design van de vouwfiets Peps Fold Up 3.1 werd ook een kleine, doch krachtige centrale motor geïntegreerd. De centrale motor aan de trapas Shimano Steps E5000 levert een uiterst stil koppel van 40 Nm. Op die manier geniet u van een progressieve, maar constante, ondersteuning tijdens het fietsen. De elektrische ondersteuning is gekoppeld aan een trapsensor om u te ondersteunen tijdens uw versnellingen en het ondersteuningsniveau aan te passen in real time.

Accu

PowerPack 400 / PowerPack 600

De accu PowerPack werd volledig ontwikkeld en ontworpen door onze ingenieurs en bestaat uit cellen van het formaat 21700 die ook worden gebruikt in de automobielsector. De accu heeft een indrukwekkend rijbereik tot wel 220 km. Ze is licht en beschikbaar in 2 verschillende vermogens: de PowerPack 400 (374 Wh met een rijbereik tot 100 km*) en de PowerPack 600 (576Wh met een rijbereik tot 220 km*).

*afhankelijk van het geselecteerde ondersteuningsniveau.

Teller

LCD Shimano SCE5000

Het zijdelingse lcd-touchscreen van Shimano SCE5000 werd bevestigd op het stuur van de Peps Fold Up 3.1, zodat u het volledige systeem van uw fiets en de verschillende instellingen kan aanpassen aan uw voorkeuren: neem de controle in handen en beheer het vermogen van de elektrische ondersteuning. Het lcd-display zit binnen handbereik aan het stuur en biedt een optimale veiligheid en gemoedsrust: u moet het display niet langer verwijderen van zodra u stilstaat. Dankzij de verschillende functies kan u kiezen uit drie ondersteuningsniveaus, krijgt u informatie over uw snelheid en de afgelegde afstand en kan u uw verlichting beheren.

Derailleur

Shimano Nexus 7 versnellingen

De Peps Fold Up 3.1 werd uitgerust met de derailleur Shimano Nexus met 7 versnellingen om uw dagelijkse ritten te vereenvoudigen. Deze vouwfiets is uiterst decreet van zodra hij is ingeklapt. Het systeem met de naaf met versnellingen voldoet aan alle verwachtingen van een vouwfiets, dankzij de ketting die steeds wordt opgespannen, zelfs wanneer de fiets is ingeklapt. De fiets beschikt niet over een hinderlijke en vuile derailleur, waardoor hij makkelijk kan worden opgeborgen of getransporteerd. Tot slot is het ook mogelijk om van versnelling veranderen bij stilstand, zodat u snel opnieuw kunt vertrekken na een korte stop of aan een verkeerslicht.

Bagagedrager

Uitgerust met een bevestigingssysteem MIK

Om uw leven te vereenvoudigen, hebben we de bagagedrager van onze vouwfiets uitgerust met een MIK-bevestigingssysteem dat is geschikt voor alle soorten bagage, tot 2 kg. Klik uw tas, mandje of kinderzitje vast of los in enkele seconden. Het MIK-bevestigingssysteem werkt met een sleutel om uw bagage veilig te stellen tijdens de rit of bij een korte stop.

Banden

SCHWALBE BIG APPLE K-Guard

De Peps Fold Up is uitgerust met kleine wielen (20 inch) en is extreem wendbaar, zodat u op een eenvoudige manier over de fietspaden in de stad kunt rijden. De banden van het type Schwalbe Big Apple K-Guard 20x2,15 met bescherming tegen lekke banden zijn stabiel en comfortabel en beschikken over reflecterende stroken, zodat u in alle veiligheid en met de grootste gemoedsrust kunt rijden met de fiets.

5177

Datasheet

Lifestyle
UTILITY : de praktische fiets
Categorie
Fold - een vouwbare en compacte fiets
Beschikbare kleuren
Boreal Blue | Beige White
Motor
Centraal: Shimano E5000 soepel en progressief - 40NM
Accu
PowerPack 400 of 600
Lader
2A
Teller
Shimano SCE5000 LCD centrale display - 11 functies
Frame
Aluminium 6061 met lage instap
Vork
Strevig, framekleur
Stuur
Promax HB-M301
Stuurpen
FOHO Opvouwbaar en verstelbaar
Zadelpen
Satori solo met vering et verstelbaar
Zadel
ZADEL Royal Gipsy extra breed en comfortabel met gel
Handgrepen
Grip Selle Royal ergonomisch Soft Touch kunstleder
Handgreep
Draaiende handgreep Shimano NEXUS 7 versnellingen REVO SHIFTER
Derailleur
Shimano NEXUS 7 versnellingen - stilstaand schakelen mogelijk
Naaf
Nexus: naaf met geïntegreerde versnellingen
Remmen
Tektro V-brake
Banden
Schwalbe BIG APPLE K GUARD 20x2,15 lekvrij met reflecterende strepen
Velgen
Alexrims DM18 dubbele wand
Tandwiel/plaat
Shimano SM-CRE50 44 tanden
Transmissie
KMC Z1 eHX Narrow antiroest
Pedaal
Vouwpedalen VP-F55 in kunststof met reflectoren
Koplamp
AXA Compact Line 20 Lux
Achterlicht
Spanninga PIXEO
Bagagedrager
Compatibel met MIK HD accessoires en babyzitje met geïntegreerd achterlicht
Spatbord
Metaal, kleur en afwerking identiek aan het frame
Steun
Centraal dubbele
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar / batterij 3 jaar
Collectie
2021

1 andere producten in dezelfde categorie: