Karma FS+ D10 Boost E7000

€ 3.299,00
Inclusief belasting Delivery: 3 to 6 weeks
Grootte
Kleur

Helaas, niet beschikbaar op onze web site. Mogelijk te verkrijgen bij de o2feel dealer bij u in de buurt.

Karma Fs+ D10: een handige en aangename elektrische mountainbike.

Lange mountainbikeritten op hobbelige wegen vereisen het gebruik van een full suspension-fiets die erg wendbaar is en aangenaam rijdt. O2FEEL is expert op het vlak van elektrische mountainbikes. We hebben de Karma FS + D10, een full suspension mountainbike met een uitzonderlijk vermogen, op punt gezet. Hij beschikt over een aluminium frame met een Suntour Alon 35 Boost-vork met 140 mm tussenruimte, alsook een Rockshox Deluxe Rt3-schokdemper met 3 posities. Alle veringen kunnen worden geblokkeerd of gedeblokkeerd, afhankelijk van de ondergrond waar u op rijdt. Op die manier kan u makkelijk hellingen oprijden. Het ontwerp van de Karma FS is erg dynamisch en robuust. Hij is beschikbaar in twee kleuren: grijs en oranje. De Karma FS + D10 werd ontworpen voor de liefhebbers van mountainbikes en kicks. Hij beschikt tevens over ergonomische handgrepen die het comfort verhogen en een zadel met aerodynamisch profiel dat een verzonken positie bij afdalingen vereenvoudigt.

Een unieke motor met sterke prestaties

Om te garanderen dat u uw crossparcours probleemloos kan afleggen met behulp van de Karma FS + D10, wilden we deze elektrische mountainbike voorzien van een motor van hoogwaardige kwaliteitDe motor Shimano E7000 kan een vermogen van 60 Nm opwekken en is toch uiterst compact en licht (2,8 kg). De motor wordt aangedreven met behulp van een batterij, de Shimano PowerPack van 500 Wh. Deze batterij werd ontworpen met het oog op een zeer hoge duurzaamheid. Hij is ook bestand tegen extreme weersomstandigheden en behoudt een hoog laadniveau ondanks vochtigheid, vibraties of schokken. Dankzij de batterij kan u tot 100 km afleggen in Eco-modus. De verschillende instellingen van de elektrische ondersteuning kunnen eenvoudig worden geconfigureerd met behulp van de Firebolt-schakelaar, waarmee u onmiddellijk kan wisselen tussen drie niveaus: Eco, Trail en Boost. Het programmatiesysteem wordt beheerd via het personaliseerbare LCD-display. Dit kan vanop afstand worden gecontroleerd via een tablet of smartphone.

Optimale transmissie

Om de veiligheid van uw elektrische mountainbike O2FEEL Karma FS + D10 te optimaliseren, hebben we hem uitgerust met behulp van de hydraulische schijven van het type MT400 met een diameter van 180/180. De transmissie wordt gegarandeerd door een derailleur type Shimano Deore met 10 versnellingen (D10). Deze wordt gekoppeld aan een trapas met 34 tanden, de Shimano E7000, en een ketting met hoge weerstand. Om u de mogelijkheid te bieden om uw banden te personaliseren, hebben we gekozen voor extra-brede velgen. Deze bieden een optimale grip voor uw banden en zorgen ervoor dat u kan kiezen voor Tubeless-banden die bestand zijn tegen lekken. De banden die standaard op de mountainbike zitten, zijn Schwalbe Nobby Nic-banden (27,5x2,8”). De extra-brede banden werden ontworpen om de grip van de fiets te maximaliseren, ongeacht het terrein waar u op rijdt. Daarenboven beschikt onze Karma FS over een Shimano SLX M7010-naaf die een langere levensduur van uw banden garandeert en zorgt voor een minimale laterale afsluiting van de banden.

AR2193

Datasheet

Beschikbare kleuren
Grey & Orange* (*ALLEEN IN SIZE M)
Motor
Centraal: Shimano E7000 soepel en energiek - 60NM
Batterij
Shimano - Pack 500Wh duurzaam en resistent
Lader
Shimano 2A
Teller
LCD display Shimano E8000
Assistance
SHIMANO LCD E7000 N/B - 3 STEUNNIVEAUS - BLUETOOTH
Start 6 KM/H
JA - GEÏNTEGREERD IN DE HANDGREEP
Frame
Aluminium 6061 T4 T6, T40 BOOST 148 Hydroform
Vork
Suntour Raidon 35 BOOST
Stuur
Alu stuur 750mm Rize15mm 5,5° UP 8° BACK
Stuurpen
60 mm
Schokdemper
Rockshox Delux RT3 Debonair 3 posities 210x50 MM
Zadelpen
Stevig
Zadel
Karma Design
Handgrepen
CRANKBROTHERS - SLIPVAST
Handgreep
Firebolt 3 niveaus
Derailleur
Deore 10 versnelingen 11/36
Naaf
Shimano SLX M7010 - LAGER MET KEGEL EN OPVANGBAKJE - boost 148 - VOOR 15X110 MM ACHTER 12X148 MM
Remmen
Hydraulische schijfremmen Shimano MT400 Diam
Schijven voor/achteraan
Shimano 180/180mm
Banden
Schwalbe Nobby Nic 27,5x2,8 breed
Velgen
Alexrims MD35 - Verstevigingsogen - Tubeless Ready - Erg brede velgen
Tandwiel/plaat
34 tanden
Pedaal
ALUMINIUM - BREED & SLIPVAST
Bagagedrager
N.V.T
Spatbord
N.V.T
Steun
N.V.T
Antidiefstal
N.V.T
Maten
MAAT S-M/40 - MAAT M-L/45 - MAAT L-XL/50
Gewicht
20 KG
Garantie
Frame 5 jaar - Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar

3 andere producten in dezelfde categorie: